Ofte er jeg blevet mødt med , “Kim er du bare glad og begejstret hele tiden, er du aldrig sur, udfordret og overvældet???”

JO SGU DAG! Selvfølgelig er jeg det 🙂 Jeg mener ikke at der er nogen der KONSTANT kan være lykkelige, heller ikke mig.

Selvom jeg er “Begejstrings-konsulent”, Peptalker, Motivator, Igangsætter og og og… kært barn har mange navne…  Er jeg selvfølgelig lige så ofte udfordret som alle andre, jeg er nok mere kommet til et sted, hvor jeg har taget andet valg.

Jeg vælger oftest (ikke altid), at være den der definere situationen i stedet for, at lade situationen definere mig, for mig er det ikke oplevelsen der er afgørende, men mere hvilken betydning jeg giver situationen, igen det er ikke ALTID at det er muligt, men jeg øver mig….hele tiden. Jeg synes selv jeg er blevet bedre til at håndtere udfordringer, som i første instans virker som negative, og som jeg så vender til noget positivt, ser du, der er oftest en positiv hensigt bag enhver situation…og det er det jeg øver mig på at lede efter, det lykkes mere og mere for mig, det er godt.

Så nej, jeg er ikke lykkelig konstant eller glad konstant….jeg har muligvis bare flere lykkelige “øjeblikke” end de fleste 😉

Her er 5 hurtige tips til at huske dig selv på glæden.

1: Gør det til en vane, at gøre noget godt for dig selv; Tag et varmt bad evt.

2: Udfordre dig selv med aktiviteter der kræver lidt mere af dig.

3: Sæt mål og nå dem.

4: Plej dine sociale kontakter, brug tid med venner og familie.

5: Find noget, hvor du kan bidrage med det du kan eller bare din tid. At deltage i noget der er større end dig selv, kan være noget af det bedste du kan gøre for dig selv.